Vega – Groenten die schitteren op het rooster
Vegetarisch barbecueën is zoveel meer dan een alternatief – het is een smaakvolle belevenis op zichzelf. Bij VuurVolSmaak werken we met groenten, kazen en andere plantaardige ingrediënten van topkwaliteit, het liefst lokaal en in het seizoen. Zo garanderen we volle, pure smaken én een verantwoorde keuze voor mens en milieu.
Van gevulde portobello’s en gegrilde aubergine tot smeuïge camembert van de BBQ, onze vega-recepten zijn bedacht om indruk te maken – ook op echte vleesliefhebbers. Elk gerecht is getest op smaak, textuur en presentatie, zodat je altijd een volwaardige hoofdrolspeler op tafel zet.
Camembert van de BBQ, gesmolten met knoflook, rozemarijn en honing. Perfect om uit te lepelen met brood of groentechips.
Paprika’s gevuld met bulgur, kikkererwten, kruiden en feta, langzaam gegaard op de BBQ tot zacht en vol smaak.
Gegrilde aubergine gevuld met linzen, walnoten, feta en kruiden, afgemaakt met romige yoghurt-tahinisaus.
Grote portobello’s gevuld met romige geitenkaas, zoete vijg en knapperige walnoten, gegrild tot zacht en licht gekaramelliseerd.